Σαμοθράκη: O Πρόεδρος του Δ.Σ “χάρισε” τον μισθό του σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα

Την απόφασή του να παραιτηθεί του μισθού που λαμβάνει γνωστοποίησε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Φώτης Φωτεινός.

 

Ο κ. Φωτεινός αποφάσισε να διαθέσει τον μισθό του σαν υποτροφία εις μνήμη του εκλιπόντος πρώην δημάρχου Χάνου Γεωργίου προς παιδιά από το νησί που φοιτούν σε τριτοβάθμια ιδρύματα και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Την αξιέπαινη αυτή απόφαση σχολίασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Γλήνιας γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

“Μόνο περηφάνια μπορώ να νοιώθω που ανήκω σε αυτή την ανθρωποκεντρική παράταξη.

Είναι σημαντικό μερικές πρωτοβουλίες να αναφέρονται κ να δημοσιοποιούνται.. Σήμερα λοιπόν ανακοινώθηκε κατά την έναρξη του δημοτικού συμβουλίου ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φώτης Φωτεινος παραιτείται από τον μισθό του σαν πρόεδρος κ τον διαθέτει σαν υποτροφία εις μνήμη του εκλιπόντος πρώην δημάρχου Χανου Γεωργίου προς παιδιά από το νησί που φοιτούν σε τριτοβάθμια ιδρύματα κ αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα… Συγχαρητήρια πρόεδρε μακάρι το παράδειγμα σου να ακολουθήσουν κ άλλοι από οποίο πόστο κ με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας”.

e-evrosΑφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *