- Διαφήμιση -

Σαρηγιάννης: Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε, είναι θέμα ζωής και θανάτου για πολλούς

Σαρηγιάννης: Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε, είναι θέμα ζωής και θανάτου για πολλούς

<<Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε. Για να σταματήσουμε τη διασπορά. Γιατί είναι θέμα ζωής και θανάτου για πολλούς». Αυτό είπε ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης μιλώντας για τον 86χρονο πατέρα του ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό, αν και έχει εμβολιαστεί από τις 9 Φεβρουαρίου με τη δεύτερη δόση.

«Ο πατέρας μου είναι στο 5% των ανθρώπων που μπορεί να τους συμβεί. Σε ότι αφορά στην λοίμωξη η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και η κατάσταση πιο ήπια. Το πρόβλημα είναι στην ηλικία και στα υποκείμενα νοσήματα. Είναι 86 ετών» σημείωσε ο καθηγητής υγειονομικής και περιβαλλοντικής μηχανικής στο ΑΠΘ.

Όπως ανέφερε, ακόμα και αν η νόσηση από COVID σε κάποιον ηλικιωμένο είναι ήπια, μπορεί να τον βάλει σε περιπέτειες με άλλα προβλήματα της υγείας του.

«Συζητάμε για τους ηλικιωμένους. Αλλά, να ψάξουμε, όλοι μας, από 45 και πάνω, αν μπορούμε να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα. Ούτε άγχος, ούτε τσίμπημα στην πίεση. Όταν μιλάμε για ασθενείς και υποκείμενα νοσήματα, ας σκεφτούμε και αυτό» πρόσθεσε μιλώντας στο MEGA. «Όλοι θα πρέπει να προσέχουμε ακριβώς για να σταματήσουμε τη διασπορά. Γιατί είναι θέμα ζωής και θανάτου για πολλούς» κατέληξε.

Πηγή newsbeast.gr

Exit mobile version