Ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες η σύνδεση του υποσταθμού φυσικού αερίου- που είναι έτοιμος εδώ και τέσσερα χρόνια- με το λεβητοστάσιο του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

 

Αυτό που απομένει, πλέον, είναι η επιλογή παρόχου από την ενιαία σχολική επιτροπή και η τοποθέτηση των εν αναμονή καυστήρων φυσικού αερίου που περίμεναν τη χρήση τους οκτώ χρόνια. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα που παίρνει σάρκα και οστά.

 

“ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ”

Για το θέμα της σύνδεσης των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με το φυσικό αέριο, η παράταξη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων εξέδωσε δελτίο τύπου, το οποίο υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αραμπατζής Θεόδωρος, Παπαβασιλείου Βασίλειος, Γκότσης Ηλίας, Χράπας Παντελής και Δούκας Γεώργιος και με το οποίο οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν προς αποκατάσταση της αλήθειας όπως λένε ότι “Η δημοτική αρχή Αγγελίδη το έργο της εγκατάστασης φυσικού αερίου στο Σχολικό Συγκρότημα Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης το παρέδωσε στη νέα δημοτική αρχή δημοπρατημένο με ανάδοχο στις 30 Ιουλίου 2019 και εν συνεχεία επί των ημερών της νέας δημοτικής αρχής υπογράφτηκε η σύμβαση και υλοποιήθηκε το έργο”.

ΝΥΧΤΟΠΑΤΗΣ: ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ

“Τους δημότες τους ενδιαφέρει να γίνονται τα έργα και όχι ποιος θα κάνει τα έργα” ανέφερε στην Ελένη Μωραϊτη ο αντιδήμαρχος Έργων Γιώργος Νυχτοπάτης.

 


Views: 14