Σάσα Σταμάτη: Τι απαντά για το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Σάσα Σταμάτη: Τι απαντά για το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Την Σάσα Σταμάτη συνάντησε από το Love It η Σίσσυ Καλλίνη και ένα από τα ερωτήματα προς απάντηση ήταν και το αν θα επιστρέψει στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Η δημοσιογράφος ήταν σαφής:

 
«Με την Φαίη και τον Γιώργο είμαστε φίλοι ό,τι και να γίνει. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά έχει κάνει τον κύκλο του. Ρώτησα μια φορά τον Γιάννη Μπέζο γιατί δεν ξανακάνουν τους Απαράδεκτους και μου λέει «Κορίτσι μου αυτά είναι μνημόσυνα». Ό,τι ήταν να δώσω εκεί το έχω δώσει ψυχή τε και σώματι, όμως παραμένουμε φίλοι και μιλάμε συνέχεια».

«Για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο διάβασα ότι θα πάρουν τον Ράπτη. Είναι φρέσκο πρόσωπο και μου αρέσει για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Θεωρώ ότι θα το κάνει πάρα πολύ καλά», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Όσο για το τι ετοιμάζει φέτος, η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε: «Ο Νίκος Κοκλώνης με κάλεσε στα γραφεία του. Συμφωνήσαμε για κάτι το οποίο δεν είναι ανακοινώσιμο, θα το ανακοινώσει ο ίδιος και το κανάλι φυσικά».

Πηγή thestival.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version