Σε διαθεσιμότητα αστυφύλακας που είχε άδεια ασθενείας και έκανε εγκαίνια σε clubΤο βράδυ των εγκαινίων επισκέφθηκαν το κέντρο αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου και διαπίστωσαν πως ο »ασθενής» συνάδελφος τους, υποδεχόταν κόσμο, έδινε οδηγίες στο προσωπικό και συμπεριφερόταν ως αφεντικό

 

Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας, έναν αστυφύλακα, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε άδεια ασθενείας, διαφήμιζε στο facebook τα εγκαίνια νυκτερινού κέντρου.

Το βράδυ των εγκαινίων επισκέφθηκαν το κέντρο αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου και διαπίστωσαν πως ο »ασθενής» συνάδελφος τους, υποδεχόταν κόσμο, έδινε οδηγίες στο προσωπικό και συμπεριφερόταν ως αφεντικό.

Αφού τον φωτογράφισαν, τον ενημέρωσαν για την επίσκεψή τους και υπέβαλαν την έκθεση τους στον αρχηγό αστυνομίας. Ο αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διατάχθηκε πειθαρχική δίωξη. Στην αστυνομία και στις φυλακές το φαινόμενο των αδειών ασθενείας δημιουργεί σοβαρά προβλήματα καθώς γίνεται κατάχρηση με τη συμβολή ιδιωτών γιατρών.

Υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικών και δεσμοφυλάκων που δηλώνουν ασθένεια και απουσιάζουν από την εργασία τους για πολλούς μήνες το χρόνο και την ίδια ώρα ασχολούνται με ιδιωτικής φύσεως εργασίες, έχοντας εξασφαλισμένο τον μισθό τους από το κράτος.

protothema.gr


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *