Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση παραλαβή στην Π. Ε. Σερρών(video)

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η παράδοση-παραλαβή καθηκόντων στην Π.Ε. Σερρών. Ο μέχρι πρότινος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών παρέδωσε στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

 

Νωρίτερα, τελέστηκε η Ιερή Ακολουθία του Αγιασμού στην αίθουσα του Διοικητηρίου από τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας Θεολόγο.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε από τον κ. Σπυρόπουλο «να συνεχίσει το ιδιαίτερα σημαντικό έργο της Περιφέρειας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, να το αναβαθμίσει και να το ολοκληρώσει» και ζήτησε οι πόρτες της Αντιπεριφέρειας να είναι ανοιχτές 24 ώρες το 24ωρο για όλους τους πολίτες και όλους τους φορείς.

 

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, τόνισε πως η λέξη- κλειδί είναι η «συνεργασία» και πως όλοι μαζί οι φορείς θα δώσουμε ώθηση για την ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας. 

Συγκινημένος ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης έκανε έναν μικρό απολογισμό της θητείας τους ευχαριστώντας τους συνεργάτες αλλά και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας. Μάλιστα, οι υπάλληλοι δώρισαν στο κύριο Μωυσιάδης  την Εικόνα της Παναγίας και μια ανθοδέσμη.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *