Σε ρυθμούς ψηφοδελτίων το ΚΙΝΑΛ-Τι θα γίνει στις Σέρρες (video)

Σε ρυθμό ψηφοδελτίων φαίνεται πως κινείται το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΛΑΓΗΣ με το στοίχημα για τη Χαριλάου Τρικούπη να είναι ίσως τώρα, πιο ζωτικό από ποτέ. Η ανανέωση των ψηφοδελτίων είναι υψηλής προτεραιότητας για την επιτυχία. Άρα το ζήτημα είναι δίπλα στους παλιούς και έμπειρους του ΠΑΣΟΚ, να μπουν και νέα στελέχη όχι απαραίτητα ηλικιακά, αλλά με ισχυρή παρουσία στο κλάδο τους και στις τοπικές κοινωνίες.

 

TORA.GR
elections
NIKOS ZAPARAS
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ
Green Cola

Σήμερα μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡι ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Βουλγαρίδης ξεκαθάρισε ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές.

 

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν στις 16 Δεκεμβρίου να ανακοινώνονται και τα πρώτα πέντε ονόματα του ψηφοδελτίου των Σερρών. Ωστόσο μέχρι τα ονόματα αυτά να οριστικοποιηθούν, δεν αποκλείονται και ανατροπές στην πορεία με αλλαγές και μετακινήσεις προσώπων. Η κα Γεννηματά εκείνο που διαμηνύει σε όλες τις κατευθύνσεις και σε όλα τα στελέχη ανεξαιρέτως, είναι ότι «όλοι χωρούν», ότι «τους θέλουμε όλους» και όλοι πρέπει να αξιοποιηθούν και να βοηθήσουν το κόμμα. Από την πλευρά του , όμως ο Χρήστος Βουλγαρίδης αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων

 


Τα ονόματα τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν στις 16 Δεκεμβρίου είναι:

Ο εν ενεργεία Βουλευτής Μιχάλης Τζελέπης

 

Και κατά αλφαβητική σειρά οι :

Κώστας Οικονόμου Προϊστάμενος ΟΠΕΚΕΠΕ
Φανή Σοφιανου Ιατρός
Ελένη Σταύρου Εκπαιδευτικός
και ο
Πασχάλης Τόσσιος Ελέυθερος Επαγγελματίας και Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *