Σερραία ήταν μεγαλοκτηματίας αλλά …δεν το ήξερε!!(video)Κτηματίας και μάλιστα σε όλη την περιφέρεια εμφανίζεται μία Σερραία, η οποία έλαβε σχετικό σημείωμα από το Ελληνικό Κτηματολόγιο και την Ανέξαρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

 

Σοκαρισμένη η νεαρή γυναίκα που μένει στη Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από περιοχή του δήμου Σιντικής σύμφωνα με το email που έλαβε της χρεώνουν δεκάδες ακίνητα από την Ξάνθη έως την Κρήτη τη στιγμή που η ίδια δεν έχει ούτε ένα.

Συγκεκριμένα το σημείωμα αναφέρει:

Αγαπητέ/ή ιδιοκτήτη/τρια,

Από τα στοιχεία που διαθέτει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το Υπουργείο Οικονομικών προκύπτει πως είστε κάτοχος ιδιοκτησίας ή διαμένετε ή ασκείτε δραστηριότητα σε μια ή περισσότερες από τις παρακάτω Περιφερειακές ενότητες: Δράμας, Ξάνθης, Καβάλας, Ροδόπης, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Βοιωτίας, Φωκίδας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Αρκαδίας, Ηρακλείου, Μαγνησίας και Δυτικής Αττικής.


Το email κλείνοντας ενημερώνει την παραλήπτρια , ότι πρέπει να προχωρήσει στην έγκαιρη υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο.

Το κτηματολόγιο πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί και η απάντηση που μας έδωσε αφοπλιστική.

 

Η τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ πάντως σε επικοινωνία που είχε με το κτηματολόγιο επιβεβαίωσε την αποστολή email και μάλιστα όπως είπε η υπηρεσία τα mails στάλθηκαν μαζικά και όσοι δεν διαθέτουν ακίνητα θα πρέπει να τα αγνοήσουν.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *