Αίσθηση προκάλεσε η προσφορά Σερραίου επαγγελματία ο οποίος προτίθεται να βοηθήσει  εντελώς αφιλοκερδώς οικογένειες ή μοναχικά άτομα που έχουν ανάγκη από απολύμανση στον χώρο τους. Μάλιστα  ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να γίνουμε όλοι εθελοντές με τον τρόπο μας ώστε να βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε το συντομότερο την πανδημία.

Σερραίος συμπολίτης μας και επιχειρηματίας, δείχνει  το ανθρώπινο πρόσωπο του στην κοινωνία των Σερρών καθώς με τον κατάλληλο εξοπλισμό  που διαθέτει  προσφέρεται, αφιλοκερδώς να βοηθήσει οικογένειες που λόγω  covid ή μοναχικά άτομα, έχουν ανάγκη απολύμανσης του χώρου τους και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν  σε αυτό το οικονομικό κόστος.

Πρωτεργάτης της ιδέας μάλιστα στάθηκε η  κόρη του Βασιλεία μαθήτρια Δημοτικού.

Ο κ. Μανδαλαρίδης μάλιστα θέτει τις υπηρεσίες του στην διάθεση του Δήμου εντελώς αφιλοκερδώς προκειμένου να στηρίξει επικουρικά και αυτός, όπου χρειαστεί καθώς σαν γονιός βιώνει την φοβία και την ανασφάλεια που νιώθουν τα μικρά παιδιά.


Όλα γίνονται με επαγγελματικό τρόπο και ο κ. Μανδαλαρίδης θέλει να ανταποδώσει στους Σερραίους  την στήριξη που δείξανε και αυτοί  με την σειρά τους στην επιχείρηση του έως τώρα και θεωρεί ότι πρέπει να είμαστε όλοι εθελοντές με τον τρόπο που μπορούμε για να ξεπεράσουμε την πανδημία.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 105