Σερραϊκής καταγωγής είναι ο ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Επιλογές ο ιερέας έχει καταγωγή από το Φλάμπουρο Σερρών όπου κατοικούσε και τα τελευταία χρόνια μετά την καθαίρεση ενώ λειτουργούσε σε περιοχή της Βέροιας

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φλάμπουρου του δήμου Βισαλτίας Aβραάμ Τσινάρης μιλώντας στη Voria.gr χαρακτήρισε τον 36χρονο ιερέα ως «πολύ ήρεμο, ανοιχτόκαρδο, πανέξυπνο και ήσυχο άνθρωπο, καθώς δεν είχε δώσει δικαιώματα». «Τον γνώρισα εδώ στο χωριό όπου κατοικούσε με τη μητέρα του, χρυσοί άνθρωποι και οι δύο. Η μητέρα του είναι πολύ στεναχωρημένη», κατέληξε ο κ. Τσινάρης.


Οι ιερείς έχουν υποστεί εγκαύματα σε διαφορετικά σημεία του σώματός τους. Οι δύο εξ αυτών έχουν πιο εκτεταμένα εγκαύματα και οι υπόλοιποι πέντε πιο ελαφρά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΣΚΑΪ δεν κινδυνεύει η ζωή τους.


Σήμερα είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν 6 Μητροπολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαλούμενος κληρικός της Μητρόπολης Βεροίας, επιτέθηκε με βιτριόλι στους αρχιερείς.

Ο δράστης ακινητοποιήθηκε από φρουρό της μονής. Ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβε.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 96