Σέρρες: Δήλωση Χρ. Μέγκλα για τα νέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων (video)Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Πρωθυπουργό και εξειδικεύτηκαν από τους Υπουργούς Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση καθώς στηρίζουν την επιχειρηματικότητα και την εργασία προκειμένου να καταστεί δυνατή η επανεκκίνηση της οικονομίας.

 

Αυτό αναφέρει με γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σερρών κος Χρήστος Μέγκλας και συνεχίζει:

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τουρισμό, στην εστίαση, στις μεταφορές και στον πολιτισμό/αθλητισμό. Ωστόσο, είναι αναγκαία η διευκρίνιση των μέτρων που ανακοινώθηκαν και η οριζόντια στήριξη όλων των επιχειρήσεων με αντίστοιχη αντιμετώπιση και για τη μεταποίηση, το εμπόριο, και όλους τους κλάδους της οικονομία, προσθέτει ο κος Μέγκλας και καταλήγει:

«Τονίζουμε ότι η πολιτεία πρέπει να στηρίξει τις επιχειρήσεις και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες, που αποτελούν και την πλειονότητα των επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου μας, καθώς πολλές από αυτές δεν έχουν προσωπικό ούτε πρόσβαση σε ενημέρωση και χρηματοδοτικά εργαλεία. Αντίστοιχα, όμως συστήνουμε και στις επιχειρήσεις μας να είναι σε εγρήγορση, σε συνεχή επικοινωνία με το Επιμελητήριο και να παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Είμαστε αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα με μόνο φόβο μας ότι τα μέτρα στήριξης των πληττόμενων επιχειρήσεων, αν και θα βοηθήσουν, δεν θα μπορέσουν να καλύψουν την ανυπολόγιστη ζημία που έχει υποστεί η οικονομία μας.


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *