Σέρρες: 1ο Open Day της Κρι Κρι -Εντυπωσιακή διοργάνωση(video)

Τις πόρτες της σε νέους επιστήμονες, επαγγελματίες και φοιτητές ανοίγει για πρώτη φορά η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, με τη διοργάνωση του 1ο Open Day στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στις Σέρρες.

 

Έχοντας ως θέμα την Τεχνολογική Επανάσταση στον Χώρο της Βιομηχανίας Τροφίμων, η ημερίδα απευθύνθηκε σε Μηχανολόγους, Ηλεκτρολόγους, Αυτοματιστές και Ψυκτικούς.

 

Τις εργασίες της ημερίδας άνοιξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΡΙ ΚΡΙ κος Παναγιώτης Τσινάβος

  

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αναγνωρισμένα στελέχη της αγοράς εργασίας, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις στον χώρο της βιομηχανίας, ενώ έγκριτοι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας μοιράστηκαν σημαντικές γνώσεις μαζί τους.

Παράλληλα, τους δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τους Διευθυντές των Μονάδων Παραγωγής, Τεχνικής και HR της Κρι Κρι και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, οι συμμετέχοντες συμπλήρωσαν μία φόρμα αξιολόγησης των γνώσεων τους, ενώ όλοι έλαβαν σχετική πιστοποίηση.

O Παύλος Μαυρίδης, HR Manager της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι, δήλωσε σχετικά με το 1ο Open Day: «Όλοι εμείς στην Κρι Κρι είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος για πρώτη χρονιά ανοίγουμε τις πόρτες μας για να υποδεχθούμε στην οικογένεια μας νέους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές και ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

Η συνεισφορά στην εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες του οράματος της εταιρείας μας και δεσμευόμαστε ότι θα πραγματοποιήσουμε στο μέλλον και άλλες αντίστοιχες δράσεις».

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *