Ο ετήσιος Αγιασμός αλλά και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2021, παραμονή της γιορτής των 3 Ιεραρχών,  τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα , λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν για την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων. 

Στην εκδήλωση , η οποία διεξήχθη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κ.Ε.ΔΗ.Σ., 

 παρευρέθηκαν με φυσική παρουσία μόνο η πρόεδρος κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη και τα 5  μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ενώ περισσότεροι από ογδόντα εργαζόμενοι των δομών παρακολούθησαν και συμμετείχαν τόσο στον Αγιασμό όσο και την κοπή μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το κλίμα που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, με τους συμμετέχοντες να ανταλλάσσουν θερμές ευχές διαδικτυακά , να αστειεύονται και να επικοινωνούν, έστω και μέσω του διαδικτύου με συναδέλφους τους που έχουν να τους δουν από την έναρξη της πανδημίας. Στη διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα νόστιμα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν σε ατομική συσκευασία. 


Μετά τον Αγιασμό που τέλεσε ο πατέρας Παναγιώτης Κανακάρης , ο οποίος έδωσε τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά, τον λόγο πήρε η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη , η οποία επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Οι συνθήκες που επικρατούν φέτος μας επέβαλαν να λειτουργήσουμε διαφορετικά για την καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας μας. Ωστόσο θεώρησα σωστό ότι μια νέα χρονιά έπρεπε να ξεκινήσει με τις ευλογίες της Εκκλησίας μας και για το λόγο αυτό στο πλαίσιο της λιτής αυτής τελετής, παρευρέθηκαν μόνο μέλη του Δ.Σ., ενώ το σύνολο των εργαζομένων συμμετείχε μέσω Τηλεδιάσκεψης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εργαζομένους για τη σημαντική συμβολή τους στο μείζονος σημασίας έργο που προσφέρει η Κοινωφελής Επιχείρηση και να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τη νέα αυτή χρονιά. Τέλος να ευχηθώ Υγεία, Ευημερία και Χαρές σε όλους και τις οικογένειές τους,  με την υπόσχεση του χρόνου να ανταλλάσσουμε ευχές δια ζώσης.»

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 209