Σέρρες: Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων για σχολικό εξοπλισμό μετά από παρέμβαση Καραμανλή(video)

Ικανοποιήθηκε άμεσα το αίτημα των σχολικών μονάδων του Νομού Σερρών για την αποστολή του σχολικού εξοπλισμού που είχαν αιτηθεί από την εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, η οποία εποπτεύεται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

 

Για το ζήτημα αυτό, είχε ενδιαφερθεί ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κώστας Καραμανλής σε πρόσφατη συνάντηση που είχε τόσο με το δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό, όσο και με άλλους δημάρχους και υποσχέθηκε να δώσει λύση το συντομότερο δυνατό.

 

Μάλιστα ο κ. Καραμανλής είχε καλέσει τους διευθυντές των σχολικών μονάδων να αποστέλλουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα www.aithmata-ktyp.gr και να συμπληρώνουν την ειδική φόρμα της εφαρμογής για την άμεση καταγραφή του αιτήματος τους που αφορά στον εξοπλισμό και στα άλλα προβλήματα των σχολείων.

 Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχές του Σεπτέμβρη ο κύριος Καραμανλής είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη. Στη διάρκεια σύσκεψης, διαπιστώθηκε ότι δύο σχολικές μονάδες δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν να λειτουργούν ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, το Δημοτικό σχολείο Αλιστράτης και το Γυμνάσιο Δραβίσκου.

 

Άμεσα ο υπουργός μεταφορών και υποδομών κος Κώστας Καραμανλής ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς και το πρόβλημα λύθηκε.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *