Ανοίγουν τα νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης την Δευτέρα 10 Μαΐου

Eκπαιδευτικοί  αλλά και  μικροί μαθητές ετοιμάζονται να κάνουν την 2η επανεκκίνηση τους μέσα στην χρονιά έχοντας αυτή τη φορά  έναν ισχυρό σύμμαχο μαζί τους, τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο  ή  αλλιώς όπως  είναι γνωστά τα self test. Με όλα τα προηγούμενα μέτρα προστασίας  να  εξακολουθούν να ισχύουν.

Οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν τα self test από τα φαρμακεία , οι μαθητές θα υποβάλλονται σε έλεγχο δυο φορές την εβδομάδα και το αποτέλεσμα  αυτών θα δηλώνεται στην ειδική πλατφόρμα, το self testing.gr σύμφωνα με τα  όσα δήλωσε ο προϊστάμενος  της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γιάννη Καραβασίλη  ο οποίος  και ζήτησε την συνεργασία των γονέων .

Oι μαθητές που είναι αρνητικοί θα παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα ,ενώ οι θετικοί θα πρέπει να κάνουν επανέλεγχο ακολουθώντας  τις οδηγίες. Ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την εγκυρότητα των τεστ. Οι μαθητές που οι γονείς τους  αρνηθούν να τους υποβάλουν σε τεστ δεν θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα  ενώ εκπαιδευτικοί  και  ειδικό προσωπικό που επίσης αρνηθούν τότε δεν θα εισέρθουν στην εργασία τους και θα έχουν  περικοπή μισθού .

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.