Σέρρες: Άνθρακες η υπερδέσμευση του Leader;

Με αφορμή σχετικών δελτίων τύπου τόσο από την υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης όσο και από άλλους τοπικούς φορείς, εμείς ερευνήσαμε το θέμα και σας ενημερώνουμε τα εξής

 

Η συγκεκριμένη διαδικασία ήταν προγραμματισμένη από το 2019 για αρκετές Αναπτυξιακές Επιχειρήσεις της Ελλάδας όπως και της ΑΝΕΣΕΡ.

Voreia 350×250

Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, Αναπτυξιακή Πάρνωνα, Αναπτυξιακή Βόλβης, Αναπτυξιακή Λάρισας και πλήθος άλλων αναπτυξιακών επιχειρήσεων ήδη από το 2019 επωφελούνται την ένταξη επιπλέον έργων σε ΟΤΑ και Φορείς με την διαδικασία της Υπερδέσμευσης που δίνει τη δυνατότητα το Πρόγραμμα Leader.

Τώρα γιατί στις Σέρρες περιμέναμε τόσο πολύ, να προγραμματιστούν πρώτα δήθεν συσκέψεις σε πολιτικά γραφεία και μετά να το εμφανίσουμε ως παρέμβαση και επιτυχία δεν το έχουμε καταλάβει.

Πάντως κακός σύμβουλος ο πανικός και μέγα λάθος για την Υφυπουργό Αλιείας να βαπτίζει μέχρι και τις εγκεκριμένες πιστώσεις του Leader ως υπερδέσμευση για να φανεί μεγαλύτερο το ποσό.

Μήπως πρέπει να εξετάσει αυτούς που συμβουλεύεται διότι εκτίθεται.

Να υπενθυμίσουμε ότι το συνολικό ποσό της υπερδέσμευσης για τη χώρα μας εγκρίθηκε πριν από περίπου 6 μήνες….και κάποιοι άλλοι Νομοί έλαβαν πολύ περισσότερο από το 100% του αρχικού ποσού!!

 Παραθέτουμε και τα παρακάτω δημοσιεύματα

 

 Ποιες είναι οι 23 προτάσεις εγκρίνονται στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER/CLLD Λέσβου

ΑΧΑΪΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ: Πρόσθετοι πόροι υπερδέσμευσης ύψους 1.614.287,84 €; 

 

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 24 ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLLD/LEADER 6,4εκ€p;

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *