- Διαφήμιση -

Σέρρες: Αντιδράσεις μαθητών και γονέων για την ελάχιστη βάση εισαγωγής-video

Αντιδράσεις έχει φέρει η ελάχιστη βάση εισαγωγής σε μαθητές και γονείς. Το μέτρο αυτό έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό πολλών μαθητών από τις Σχολές της πρώτης τους επιλογής στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μαθητές και γονείς συντάσσουν επιστολές προς την υπουργό Παιδείας, ζητώντας να μην ισχύει για φέτος η ελάχιστη βάση εισαγωγής  ή τουλάχιστον να επανέλθει στο σχέδιο του 10.

Τα «πάνω κάτω» έφερε η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής για τους μαθητές και τις μαθήτριες που έδωσαν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις. Καλοί μαθητές, ακόμα και αριστούχοι μένουν εκτός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης λόγω της ελάχιστης βάσης εισαγωγής και στα ειδικά μαθήματα. 

Σύμφωνα, με τον κύριο Τιμοθεϊδη χαρακτηρίζει άδικο το μέτρο αυτό καθώς η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τους μαθητές και τις μαθήτριες. «Το Υπουργείο θα έπρεπε να μεριμνήσει και η Υπουργός Παιδείας να αλλάξει γνώμη» απαντά ο ίδιος ερωτηθείς εάν μπορεί να ανακληθεί αυτή η απόφαση.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version