- Διαφήμιση -

Σέρρες: Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη οι επαγγελματίες της Ν. Ζίχνης για όλο το 2020 & 2021

Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη οι επαγγελματίες της Ν. Ζίχνης

Συνεχίζονται με επιτυχία και ευχάριστα για τους επαγγελματίες αποτελέσματα οι επαφές του Προέδρου της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρη Κοτσαμπά με τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης της Π.Ε. Σερρών. 

Σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον Δήμαρχο της Ν. Ζίχνης Παντελή Μπόζη διαπιστώθηκε με ικανοποίηση η άμεση ενεργοποίηση της τοπικής αυτοδιοίκησης, μετά και τις επιστολές που έστειλε η ΟΕΒΕΣΣ σε όλους τους Δημάρχους του Νομού, όσον αφορά στη στήριξη των επαγγελματιών, μέσω της απαλλαγής από το επιπρόσθετο οικονομικό βάρος των δημοτικών τελών

Με απόφαση που έλαβε το δημοτικό συμβούλιο της Ν. Ζίχνης, στις 24 Φεβρουαρίου (Αριθμ. Απόφασης: 9/21) οι επαγγελματίες της περιοχής, καταθέτοντας τη σχετική αίτηση στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου της Ν. Ζίχνης μπορούν πλέον να τύχουν απαλλαγής από τα τέλη καθαριότητας, φωτισμού και κοινοχρήστων χώρων για όλο το 2020 και το 2021. 

Πρόκειται για μία σημαντική απόφαση που δείχνει την έμπρακτη στήριξη των αρχών στο τοπικό επιχειρείν, ενώ σημαντικό εξίσου βήμα αποτελεί και η δέσμευση του Δημάρχου για την εν ευθέτω χρόνω ενεργοποίηση της δυνατότητας υποβολής αιτήσεων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΚΕΔΕ, https://dt.govapp.gr/ προς επιπλέον διευκόλυνση των επαγγελματιών. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/3/2021) στο Δημαρχείο της Ν. Ζίχνης, πλην του Δημάρχου Παντελή Μπόζη και του Προέδρου της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρη Κοτσαμπά, το παρών έδωσαν και ο Χρήστος Γκαλάπης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου και ο Θεόδωρος Κορδοκούζης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών, μέλος του Δ.Σ. Ένωσης Επαγγελματιών Αλιστράτης και εκλεγμένος Αντιπρόσωπος στην ΟΕΒΕΣΣ, του οποίου η συμβολή στάθηκε καθοριστική τόσο για την θετική αυτή εξέλιξη προς όφελος των επαγγελματιών, όσο και για να μπουν οι βάσεις για έναν γόνιμο διάλογο και μία καλή εφεξής συνεργασία μεταξύ του Δήμου της Ν. Ζίχνης και της ΟΕΒΕΣΣ. 

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version