Απεγκλωβίστηκε χθες το απόγευμα η μικρή αλεπουδίτσα που είχε πέσει μέσα στην τεράστια δεξαμενή του εργοταξίου πίσω από το ΜΕΤΡΟΝ στη βιομηχανική περιοχή Σερρών!

Το άτυχο ζώο, σύμφωνα με τον Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών ΦΟΣ,  πιθανότατα να είχε εγκλωβιστεί μετά από πτώση το προηγούμενο βράδυ

Όπως εξήγησε στα μέλη του συλλόγου ο κος Γιάννης, που εντόπισε το ζώο να γυρνάει πανικόβλητο, μη μπορώντας να βρει διέξοδο από το διπλανό κτίριο!

 

Έτσι μέλη του ΦΟΣ και της οργάνωσης vets in action πήγαν στο χώρο και μαζί τον υπεύθυνο του εργοταξίου Α. Μασούλα απλώσανε ένα ειδικό πανί για να μπορέσει να γαντζωθεί πάνω του η αλεπού και να σκαρφαλώσει προς την κορυφή της δεξαμενής αφού η γλιστερή επιφάνεια στα τοιχώματα δεν τη βοηθούσε καθόλου στην αναρρίχηση με αποτέλεσμα να πέφτει κάτω ξανά και ξανά….

 


“Είχε μάλιστα αποκάμει τελείως από τις προσπάθειες όλη την μέρα και καθόταν πια απελπισμένη και μας κοιτούσε μη μπορώντας να κουνηθεί πια …Της ρίξαμε το πανί της βάλαμε και κροκέτα για να μυρίσει την τροφή και να έρθει …και στο τέλος η μικρή αλεπού τα κατάφερε και απέδρασε!! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για τη μικρή που της ευχόμαστε να γυρίσει πίσω στα λημέρια της χωρίς άλλες περιπέτειες!”

Views: 121