Αποστρατεύεται αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών

Ο ΑΤΛΑΣ, ένα λαμπραντόρ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, έγραψε τη δική του ιστορία, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πάταξη διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Αυτό είναι το προφίλ του πιο διάσημου αστυνομικού σκύλου στη Βόρεια Ελλάδα.


Ο Άτλας είναι 9 χρόνων και βρίσκεται στο αστυνομικό σώμα από το 2015. Εκπαιδεύτηκε στην Αθήνα από τα 2 του χρόνια και έκτοτε μετράει μόνο επιτυχίες, στην ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών.


Η σχέση του Άτλα με τον κο Σωτηρίου αδιάσπαστη, αφού στα 10 χρόνια υπηρεσίας θα μείνουν μαζί. Ο Γιώργος Σωτηρίου μιλάει με τα καλύτερα λόγια τον πολύτιμο συνεργάτη του.

Η διατροφή του Άτλα είναι ιδιαίτερη και προσεγμένη, αφού εκτός από πολύτιμος συνεργάτης είναι και μέλος της οικογένειας. Πρόκειται για μία σχέση ισχυρή και τρυφερή και από τις δύο πλευρές.

Δείτε το ρεπορτάζ του Επιλογές για τον Άτλα, πριν δυο χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2019


Ο κος Γιώργος Σωτηρίου έκρυψε μία ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και με τις εξαιρετικές του ικανότητες ο Άτλας θα βρει την ποσότητα.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ,Βασίλη Αναστασιάδη

Λίγο πριν αποστρατευτεί ο Άτλας (ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών) έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων του στις εκπομπές Περίμετρος και Συνδέσεις. Πάντα μαζί με τον άνθρωπο του, τον συνοδό του αρχιφύλακα Γιώργο Σωτηρίου (και εξαιρετικό φίλο αλλά και πολύ καλό προπονητή γνώστη του ποδοσφαίρου).

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 197