Χιόνισε στην Άνω Βροντού αλλά και στο Καρυδοχώρι. Ευτυχώς μέχρι στιγμής οι κάτοικοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα. Σε ετοιμότητα βρίσκεται και η Πολιτική Προστασία της ΠΕ Σερρών, ενώ αναμένεται επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή.

Αργά το βράδυ της Τρίτης έπεσαν και τα πρώτα χιόνια στο Καρυδοχώρι  συνθέτοντας ένα όμορφο χιονισμένο τοπίο  στο πανέμορφο  χωριό του Δήμου Σιντικής.  Μέσα από φωτογραφίες που ανάρτησε η σελίδα Καρυδοχώρι Σερρών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εδώ όπου δίνει το έναυσμα ο χειμώνας».

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο  της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σερρών κ. Κώστα Αργυρίου, οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί  και σήμερα το πρωί χρειάστηκε να στείλουν αποχιονιστικό μηχάνημα στην Άνω Βροντού για τον καθαρισμό του δρόμου αλλά και για ρίψη άλατος καθώς χιόνισε και εκεί .

Ενώ για τις επόμενες ημέρες αναμένεται επιδείνωση του καιρού κυρίως από την Παρασκευή .


Ήδη πάντως, από τις προηγούμενες ημέρες τοποθετήθηκαν σάκοι με αντιπαγετικό αλάτι στις γέφυρες της Π.Ε Σερρών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω του ενδεχόμενου ψύχους. Επίσης τοποθετήθηκαν και σάκοι με αλάτι στο προαύλιο του Διοικητηρίου προκειμένου να το προμηθευτούν οι πολίτες για την αντιμετώπιση των αναγκών τους .

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΠΟΥ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ  ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 124