Για δύο μέρες ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά ήταν κλειστός αφού ήταν παγωμένος. Έπεσαν πρώτα χιόνια και η διέλευση των οδηγών συνεχίζει να είναι άκρως επικίνδυνη.

Οι εικόνες πάντως και το τοπίο στο χιονοδρομικό κέντρο των Σερρών είναι απολαυστικές. 

Από το βράδυ της Τετάρτης έμεινε κλειστός ο δρόμος προς το Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά μέχρι και νωρίς σήμερα το πρωί.  

Για δύο μέρες ο δρόμος ήταν παγωμένος, αφού έπεσαν τα πρώτα χιόνια και η διέλευση των οδηγών ήταν άκρως επικίνδυνη.    


Σήμερα, εξαιτίας του ήλιου η κατάσταση ήταν καλύτερη, ωστόσο απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για όποιον επιθυμεί να ανέβει καθώς θα πρέπει να είναι εξοπλισμένος με αλυσίδες και χιονολάστιχα.  

Ήδη πάντως από χθες σε ετοιμότητα βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών εν όψει της χειμερινής περιόδου. Στους 600 τόνους ανέρχονται τα αποθέματα αντιπαγετικού άλατος στις αποθήκες της Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Σερρών ενώ τοποθετήθηκαν σάκοι με αντιπαγετικό αλάτι στις γέφυρες της Περιφερειακής Ενότητας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών λόγω του ενδεχόμενου ψύχους. Αντίστοιχα, τοποθετήθηκαν σάκοι με αλάτι στο προαύλιο του Διοικητηρίου Σερρών, προκειμένου να το προμηθευτούν οι πολίτες για την αντιμετώπιση των αναγκών τους.


Ρεπορτάζ: Αναστασία Κεχαγίδου Χαβαλέ  


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 200