Σέρρες: Διαρροή νερού έξω από οικοδομή για τρεις συνεχόμενες ημέρες(video)

Και ενώ τις ημέρες αυτές οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και κάτοικοι διαφόρων περιοχών του νομού μας , λένε το νερό νεράκι, στο κέντρο της πόλης των Σερρών το νερό χάνεται.

Όπως κατέγραψε η κάμερα της Τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ για 3 συνεχόμενες μέρες υπάρχει διαρροή νερού έξω από οικοδομή. Η ΔΕΥΑΣ πάντως που ειδοποιήθηκε έσπευσε σήμερα στο σημείο και αποκατέστησε τη βλάβη.
 

Διαρροή σημειώθηκε την Τετάρτη 14 Αυγούστου σε σωλήνα της ΔΕΥΑΣ στην οδό Εμμ. Ξάνθου . Στο σημείο, προς αποφυγήν ατυχήματος, τοποθετήθηκαν ξηλωμένες πλάκες πεζοδρομίου και ένας κάδος σκουπιδιών.

 

Έπειτα από τηλεφωνήματα που δεχθήκαμε από κατοίκους της περιοχής με την κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ, βρεθήκαμε στο σημείο της βλάβης.

Στην συνέχεια μεταβήκαμε στην ΔΕΥΑΣ όπου ο Γενικός Διευθυντής κύριος Νίκος Σαφαρίκας Νικόλας, μας ενημέρωσε ότι σήμερα Παρασκευή 16 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο σημείο. 

Η διαρροή, πρόκειται για παροχή νερού και όχι δικτύου και καμία οικογένεια δεν έμεινε χωρίς νερό και διευκρίνισε ότι το έργο ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 15 Αυγούστου, όμως σπάσιμο αγωγού στη Χρυσοπηγή την ίδια μέρα είχε ως αποτέλεσμα να το καθυστερήσει.

Ολόκληρο το χωριό της Χρυσοπηγής αλλά και οι κατασκηνώσεις έμειναν χωρίς νερό από το πρωί εως τις 20.00 το βράδυ όπου και διορθώθηκε η βλάβη.Η άμεση κινητικότητα του συνεργείου ΔΕΥΑΣ επανέφερε το νερό στο χωριό και δεν δημιουργήθηκαν μεγαλύτερα προβλήματα στους κατοίκους

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *