Σέρρες: Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι κοντά στους δημότες για τα προβλήματα της πόλης(video)


Την Πλατεία Ελευθερίας, την Πλατεία του ΙΚΑ και στο σημείο που πραγματοποιούνται οι εργασίες στην οδό Εθνικής Αντιστάσης βρέθηκε σήμερα το πρωί το κλιμάκιο των αντιδημάρχων του δήμου υπό τον Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο  Χρυσάφη.

 

Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι βρέθηκαν σήμερα το πρωί κοντά στους πολίτες και στους καστηματάρχες, προκειμένου να αφουγκραστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας και τις αγωνίες των δημοτών.

 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Έργων στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ζήτημα της κατασκευής των παιδικών χαρών στο δήμο Σερρών ανακοινώνοντας ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν οκτώ παιδικές χαρές μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ και με χρήματα από τη ΣΑΤΑ του δήμου.

 Στη συνέχεια το κλιμάκιο βρέθηκε στη λαϊκή αγορά των Σερρών. Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα αναμένεται να τοποθετηθούν έξι χημικές τουαλέτες κάτι που ζητούσαν τόσο οι μικροπωλητές όσο και οι καταναλωτές. Παράλληλα, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών προβλέπονται παρεμβάσεις, οι οποίες θα βελτιώσουν τη λειτουργία της λαϊκής.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *