19.7 C
Serres

Σέρρες: Δυο παραιτήσεις με ερωτηματικά από την ΟΕΒΕΣ

Date:

Τις παραιτήσεις τους από την ΟΕΒΕΣ δημοσιοποίησαν ο πρόεδρος κος Κατσαμπάς Σωτήρης και ο Βασίλης Αρβανιτίδης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο κος Κοτσαμπάς αναφέρει ότι αιτία της παραίτησης είναι οι αυξημένες συνδικαλιστικές υποχρεώσεις τις οποίες έχει ενώ ο κος Αρβανιτίδης η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση

Δείτε τις επιστολές

Παραίτηση από το αξίωμα του Προέδρου του κου Κοτσαμπά

Κύριοι Συνάδελφοι,
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε.Σ. Ν. Σερρών

Μέτα από ώριμη σκέψη έρχομαι σήμερα ενώπιων σας να υποβάλλω προς το Σώμα του Διοικητικού μας Συμβουλίου την παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας και παρακαλώ να την κάνετε δεκτή.

Λόγοι ανώτεροι της θελήσεως μου με υποχρεώνουν στην απόφαση μου αυτή καθότι έχω επωμιστεί ιδιαίτερα αυξημένο συνδικαλιστικό έργο. Όπως γνωρίζεται συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστίασης (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) και έχω ορισθεί υπεύθυνος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επιπλέον συμμετέχω και από την θέση του Συμβούλου στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών.

Αγαπητοί κύριοι Σύμβουλοι,
Οι συνάδελφοι Αντιπρόσωποι των Σωματείων της Ομοσπονδίας μας τον Οκτώβριο 2013 και τον Ιούλιο 2016 τίμησαν δυο φορές την Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία την παράταξη που μαζί ιδρύσαμε στα τέλη του Αυγούστου του 2013 προκειμένου να βγάλουμε την Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ. από το λήθαργο την εσωστρέφεια και την απραγία που την χαρακτήριζαν, ώστε να έρθουμε πιο κοντά στα κοινά προβλήματα που απασχολούν όλους τους συναδέλφους, αλλά και στα κλαδικά, ιεραρχώντας ενέργειες και δράσεις που ωφέλησαν τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Εμπόρους της Π.Ε. Σερρών.
Επιθυμία μου είναι από την θέση του μέλους του Δ.Σ. να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις τόσο για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα που απομένει έως την συμπλήρωση αυτής της τριετίας, όσο και να συμμετέχω εκ νέου στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας μας που θα γίνουν έως την 12η Ιουλίου 2019 και εφόσον εκλεγώ να συνεχίσω να προσφέρω, όπως μέχρι τώρα κάνω, ως απλό μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει.
Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για την έμπρακτη και ουσιαστική συμμετοχή σας σε αυτό το Δ.Σ. όπως επίσης και τους συναδέλφους, Κωνσταντίνο Γαλάνη, Ανδρέα Μπαρακλή, Δημήτρη Παντόφλαντζη, Αναστάσιο Κανακάρη, Κωνσταντίνο Κουτούση, που συμμετείχαν στο προηγούμενο Δ.Σ. της περιόδου 2013-2016.
Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι την παράταξη που ιδρύσαμε και που συνεχώς αυξάνετε από τους φίλους – συναδέλφους που ενδιαφέρονται όχι απλά να είναι κοντά μας αλλά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το κοινό όφελος τον ΕΒΕ θέτοντας την υποψηφιότητα τους στις επερχόμενες εκλογές, θα συνεχίσουμε όλοι μας να την τιμούμαι, να την σεβόμαστε και να αποτελεί με το ωφέλιμο συνδικαλιστικό παρελθόν που έχει, οδηγό για το παρόν και το μέλλον της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών.

Επιστολή Παραίτησης του Βασίλη Αρβανιτίδη

Κύριοι,

Με την επιστολή μου αυτή υποβάλλω την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ).

Η απόφαση μου να ασχοληθώ ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση επιβάλλει κατά τις ηθικές αξίες που τόσα χρόνια εκπροσωπώ να αποσυρθώ από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ. Κατά την προηγούμενη θητεία (2013-2016) μου υπηρέτησα την Ομοσπονδία από το αξίωμα του ταμεία και τώρα ως απλό μέλος του Δ.Σ. (2016-2019) πιστεύω πως έπραξα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό ώστε να προσφέρω δια του συνδικαλιστικού μου έργου στον συνάδελφο Επαγγελματία Βιοτέχνη και Έμπορο.

Είναι βέβαιο ότι παραμένω στο πλευρό της παράταξης που συνιδρύσαμε το 2013 Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία (Ν.Ο.Π.) αλλά και του Επιχειρηματία βοηθώντας τον, είτε εκλεγώ είτε όχι, μέσω του Δημοτικού Συνδιασμού «Πρωτοβουλία Σερραίων» και του επικεφαλής του Θεόδωρου Αραμπατζή.

 

ΟικονομίαΣέρρες: Δυο παραιτήσεις με ερωτηματικά από την ΟΕΒΕΣ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Φαρμακοβιομηχανία: Τα νέα όρια των προϋπολογισμών φρένο για τις επενδύσεις

Ανεξέλεγκτοι φόροι μέσω clawback, ενέργεια και πληθωρισμός διαλύουν την...

Τέσσερα επιδοτούμενα προγράμματα για φωτοβολταϊκά, θερμοσίφωνες και εξοικονόμηση ενέργειας

Σειρά επιδοτούμενων προγραμμάτων για μείωση της ενεργειακής δαπάνης νοικοκυριών...

Αδ. Γεωργιάδης: Δεν είναι πρόθεση της κυβέρνησης η μείωση του ωραρίου των καταστημάτων

«Δεν είναι πρόθεση της κυβερνησης η μείωση του ωραρίου...

Μοίρασε τη δημοσίευση:
Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα