Σέρρες: Δυο συλλήψεις για ναρκωτικά και παραβίαση περιορισμού κίνησης

Δυο συλλήψεις- O ένας πήγε για διάρρηξη κουβαλώντας μαζί του ναρκωτικά- Ο άλλος για άσκοπη μετακίνηση

Εντατικοί είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται στην Περιφερειακή ενότητα Σερρών από την Αστυνομία για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στις Σέρρες χθες συνελήφθησαν 2 δύο Έλληνες, κατά περίπτωση για κλοπή, ναρκωτικά και παράβαση άρθρου 285 Π.Κ. και επιβολή προστίμου 300 ευρώ στον καθένα, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη επ αυτοφώρω, ένας 38χρονος που πήγε να διαρρήξει μονοκατοικία. Πριν προλάβει να ολοκληρώσει το έργο του τον τσάκωσαν οι αρχές. Στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και διαρρηκτικά εργαλεία. Ο άνδρας συνελήφθη και του επιβλήθηκε και το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Στη δεύτερη περίπτωση, ένας 23χρονος ελέγχθηκε από αστυνομικούς και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει γιατί βρίσκεται εκτός της οικίας του. Στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες, γι’ αυτό και συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

πηγή thestival.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version