Σέρρες: Έφυγε από τη ζωή ο ο έγκριτος συμπολίτης Γιώργος ΑλατάςΤις πρώτες πρωϊνές ώρες της περασμένη Τετάρτης, 6 Μαΐου, έφυγε από τη ζωή ο έγκριτος συμπολίτης και πετυχημένος έμπορος, Γιώργος Αλατάς, ετών 91.

Η νεκρώσιμη Ακολουθία ετελέσθη στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, των Α~ κοιμητηρίων Σερρών, σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωναϊό.

Ο Γιώργος Αλατάς ανήκει στην κατηγορία των επιχειρηματιών «παλαιάς κοπής», που ενέπνεαν τον σεβασμό. Κύριος, με όλη την σημασία της λέξεως, κατάφερνε να συνδυάζει τον σοβαρό επαγγελματισμό με τη χιουμοριστική διάθεση, από την οποία πάντα διακατεχόταν.

Περνούσε ατελείωτες ώρες διαβάζοντας, ενώ του άρεσε και η γυμναστική. Μάλιστα, συνήθιζε να γράφει και κείμενα που διένειμε στους φίλους του και τα οποία, συνήθως, πραγματεύονταν τη δική του φιλοσοφία περί της ζωής.

Μία από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες ήταν να λέει ανέκδοτα και μάλιστα πετυχημένα!

Κατά την μακρά επαγγελματική του πορεία, διατηρούσε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, αρχικά στην οδό Τσιμισκή 12 και αργότερα μετέφερε την εμπορική του δραστηριότητα στην οδό Τσαλοπούλου 4. Επίσης, αναμείχθηκε και στα διοικητικά του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών. Μετά τη συνταξιοδότησή του, ο Γιώργος Αλατάς μεταβίβασε την επιχείρηση στον υιό της αδελφής του, Θεόδωρο Λ. Μπουλασίκη.

 

Πηγή: eproodos.gr


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *