- Διαφήμιση -

Σέρρες: Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Αυτζής

Σέρρες: Έφυγε από την ζωή ο Κώστας Αυτζής

Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος του Γεφυρουδίου και πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σκοτούσσας Κωνσταντίνος Αυτζής

Ο Κώστας Αυτζής είχε παρουσία στα κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα τόσο του Γεφυρουδίου όσο και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ηράκλειας
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή στις 11 το πρωί στον Ι.Ν Αγίου Γεωργίου στο Γεφυρούδι Σερρών

Τα συλληπητηρια από τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΦΥΡΟΥΔΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Τα μέλη του ΔΣ του Εκπολιτιστικού Ομίλου Γεφυρουδίου «Η ΕΛΠΙΔΑ»,
με λύπη ενημερωθήκαμε για τον πρόωρο θάνατο του αγαπητού μας μέλους και πρώην προέδρου του Συλλόγου μας, Κωνσταντίνου Αυτζή του Στεργίου.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στα μέλη μας και στην κοινωνία του χωριού μας. Βρισκόμαστε σε αυτή την εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να τον αποχαιρετήσουμε με βαθιά συγκίνηση.
Ο Κώστας είχε συνεχή παρουσία στα κοινωνικά, πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα τόσο του χωριού μας όσο και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας. Οι δράσεις του και η συμμετοχή του στα κοινά αφήνουν ισχυρό το αποτύπωμά του. Συνεργάστηκε με όλους και πάντα το πρόταγμά του ήταν το καλό του τόπου μας. Υπήρξε στην πρώτη γραμμή προσφέροντας με ευπρέπεια τα μέγιστα στην μικρή μας κοινωνία. Ηταν συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις του και υπηρέτησε από πολλές και διαφορετικές θέσεις τους ανθρώπους αυτού του χωριού. Αντιμετώπισε μέχρι τελευταία στιγμή με γενναιότητα και υπερηφάνεια την περιπέτεια με την υγεία του.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version