Σέρρες: Έκλεψε τρακτέρ μέσα από την αυλή του σπιτιού- Μάστιγα οι κλοπές γεωργικών ελκυστήρων στην Βισαλτία- video

Έκλεψε τρακτέρ μέσα από την αυλή του σπιτιού- Μάστιγα οι κλοπές γεωργικών ελκυστήρων στην Βισαλτία

Από το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 23η Νοεμβρίου 2021, αφαίρεσε μέσα από αυλή οικίας, σε χωριό της Βισαλτίας, έναν γεωργικό ελκυστήρα ενός 81χρονου.
Ο γεωργικός ελκυστήρας εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο ανωτέρω το τελευταίο 15νθήμερο, αποπειράθηκε να διαρρήξει μία οικία και έναν Ιερό Ναό, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Το πρόβλημα με τις κλοπές  γεωργικών  μηχανημάτων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Βισαλτίας είναι συχνό φαινόμενο , με τους αγρότες να βρίσκονται έρμαια στις θρασύτατες ληστείες.

Σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ  στις 14 Οκτωβρίου  οι αγρότες της περιοχής αγανακτισμένοι  είχαν περιγράψει την κατάσταση. 

Ενώ από πλευράς του ο κύριος Παπλιάκας τόνισε ότι εδώ και δύο χρόνια τους έχουν κατακλέψει. Συγκεκριμένα τον κ. Παπλιάκα του έχουν καταστρέψει τα καλώδια από τις γεωτρήσεις  4 φορές. Μάλιστα είχε σημειώσει τότε πως πριν μια εβδομάδα έκλεψαν από τους εργάτες του χρήματα μέχρι και αλεύρι μέσα από το σπίτι τους. 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version