Σέρρες: Εκτός εμβολιασμών 68 γιατροί- Η πλατφόρμα δεν δέχεται το ΑΜΚΑ τους (video)

Σέρρες: Εκτός εμβολιασμών 68 γιατροί- Η πλατφόρμα δεν δέχεται το ΑΜΚΑ τους (video)

Εκτός εμβολιασμού παραμένουν 68 γιατροί καθώς η ιστοσελίδα στην οποία προγραμματίζονται οι εμβολιασμοί δεν δέχεται το ΑΜΚΑ τους και ζητείται ως κριτήριο η ηλικία τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου, Βάκαλο Άγγελο.

Το πρόβλημα αυτό υφίσταται από τις αρχές του έτους μέχρι και σήμερα ενώ οι εμβολιασμοί των επαγγελματιών είχαν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου .

Ο Ιατρικός Σύλλογος Σερρών έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι 68 αυτοί γιατροί να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, ωστόσο δεν έχει δοθεί λύση ακόμα.

Λίστα με τα ονόματα των γιατρών που έμειναν εκτός εμβολιασμού έστειλε ο ιατρικός σύλλογος στο υπουργείο υγείας, το οποίο όμως δεν έχει δώσει απάντηση.

Σύμφωνα με τον κύριο Βάκαλο, το πρόβλημα με τον προγραμματισμό των εμβολιασμών των ιδιωτών γιατρών υπάρχει και σε άλλες περιοχές της χώρας ενώ επισημαίνει πως θα μπορούσαν να συμβάλλουν οι ιατρικοί σύλλογοι στην γρηγορότερη αντιμετώπιση του.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version