Σέρρες: Ένα χρυσό κι έξι χάλκινα από τον Χρήστο και τη Φανή Μαρμαρέλλη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλπικού σκι

Ένα χρυσό κι έξι χάλκινα από τον Χρήστο και τη Φανή Μαρμαρέλλη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλπικού σκι

Ο Χρήστος Μαρμαρέλλης κατάκτησε τον τίτλο του Πανελληνιονίκη Νέων και δύο χάλκινα μετάλλια στην γενική. Η Φανή Μαρμαρέλλη ανέβηκε τέσσερις φορές στο τρίτο σκαλί του βάθρου με τους δύο Σερραίους αθλητές να συνοδεύουν τους αγώνες τους με εξαιρετικές επιδόσεις.

Με εφτά μετάλλια, ένα χρυσό κι έξι χάλκινα, επέστρεψαν από το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, όπου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλπικού σκι, οι αθλητές του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Χρήστος και Φανή Μαρμαρέλλη.

Στους αγώνες πήραν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας σε επίπεδο ανδρών, γυναικών, εφήβων και νεανίδων, ενώ έφορος του Εθνικού πρωταθλήματος των αλπικών αγωνισμάτων ήταν ο Σερραίος έφορος χιονοδρομίας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού και μέλος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, Γιάννης Μαρμαρέλλης, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ αναφέρθηκε στις δυσκολίες διεξαγωγής του πρωταθλήματος με την αυστηρή τήρηση του ιατρικού πρωτοκόλλου, την έντονη χιονόπτωση την δεύτερη μέρα των αγώνων και την ολοκλήρωση του με επιτυχία σε διάστημα λίγων ημερών.

Τους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος αλπικού σκι και τους διεθνείς που έγιναν παράλληλα, διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων με συνδιοργανωτή τον ΧΟΣ Γρεβενών.

πηγή ΕΡΑ Σερρών

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version