- Διαφήμιση -

Σέρρες: Ενημέρωση για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών

Ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών από αδιάθετα εμβόλια έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.Τα εμβόλια που διατίθενται είναι της Pfizer.-Οι εκπαιδευτικοί καλούνται με τη σειρά προτεραιότητας του καταλόγου-H ενημέρωση γίνεται την ίδια μέρα

Η ενημέρωση από τον πρόεδρο του συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Πασχάλη Στεφάνου

Ενημέρωση για εμβολιασμό εκπαιδευτικών Π.Ε. Σερρών
Ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών από αδιάθετα εμβόλια έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.Τα εμβόλια που διατίθενται είναι της Pfizer.
Ο κατάλογος των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών είναι κοινός για Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ταξινομημένος ανά ημερομηνία γέννησης με φθίνουσα σειρά ηλικίας. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται με τη σειρά προτεραιότητας του καταλόγου. Εκπαιδευτικός ο οποίος ειδοποιείται αλλά δηλώνει ότι δεν δύναται να προσέλθει τη συγκεκριμένη ημέρα παραμένει στον κατάλογο για επόμενη ειδοποίηση.
Η διαδικασία αφορά αδιάθετες δόσεις εμβολίων από ακυρώσεις προγραμματισμένων ραντεβού. Γι αυτό η ενημέρωση γίνεται την ίδια μέρα. Δεν έχει σημασία η διεύθυνση κατοικίας. Ο κατάλογος με τα ονόματα έχει κλείσει δεν επιτρέπονται νέες δηλώσεις συναδέλφων.

Exit mobile version