Σέρρες: Έντασεις και αποχωρήσεις στο δημοτικό Συμβούλιο Σιντικής(video)Για μια ακόμη φορά με εντάσεις και αποχωρήσεις συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Σιντικής αφήνοντας μάλιστα πολλές εκκρεμότητες και αναπάντητα ερωτήματα σε όλα τα θέματα

 

που είχε θέσει στις προηγούμενες συνεδριάσεις τα μέλη της αντιπολίτευσης όπως: αυτό του αυτοκινήτου που ακόμη και σήμερα δεν ανήκει στο δυναμικό του Δήμου, αφού δεν έγινε η μεταβίβασή του αλλά και στο μεγάλο θέμα της ορκωμοσίας των δημοτικών συμβούλων που δεν γνωρίζουμε αν είναι νόμιμες ή όχι.

 

Όλα κορυφώθηκαν στη συζήτηση του 10ου θέματος που ήταν η αίτηση της ΑΠΟΔΡΑΣΙΣ για έκτακτη επιχορήγηση προκειμένου να συμμετάσχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» στην εισήγησή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Τουρουνίδης ανέφερε ότι στο ταμείο υπάρχουν 5.200 ευρώ ενώ το αίτημα ήταν για 6.300 ευρώ.

 


Τότε ήταν που παρενέβη ο Αντιδήμαρχος Στάθης Ζαπρίδης, ο οποίος και τόνισε ότι δε μπορούν να δοθούν όλα τα χρήματα στο «ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» καθώς και άλλοι πολιτιστικοί σύλλογοι θα πρέπει να λάβουν χρηματοδότηση.

 

Και ενώ στην ουσία κανείς δε διαφωνούσε με όλα όσα ακουγόντουσαν επικράτησε αναβρασμός χωρίς λόγο με αποτέλεσμα την αποχώρηση της δημοτικής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαρίας Ιωαννίδου και χωρίς ουσιαστικά να γνωρίζουμε ποιοι ψήφισαν υπέρ ή κατά του θέματος.

Ωστόσο μέχρι και το τέλος της συνεδρίασης δε δόθηκαν απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που έθεσε η αντιπολίτευση σε όλες της προηγούμενες συνεδριάσεις με την επικεφαλής της παράταξης ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για τη ΣΙΝΤΙΚΗ Όλγα Φυταγκουρίδου αν αναρωτιέται αν η πρόεδρος του Δ.Σ. Σουλτάνα Ρόδη βρίσκεται σε άλλο δημοτικό συμβούλιο και η πρόεδρος να απαντά.

 

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν αυτό, της έλλειψης ασθενοφόρου από το Κέντρο Υγείας Ροδόπολης, το οποίο λειτουργεί μόνο 2,5 ημέρες την εβδομάδα.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *