Σέρρες: Επιστολή του Εμπορικού Επιμελητηρίου στον Κυριάκο Μητσοτάκη – Τι ζητoύν (video)


Επιστολή προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε το Επιμελητήριο Σερρών. Πρόκειται για προτάσεις και θέσεις του επιμελητηρίου σχετικά με τις υποδομές που έχει ανάγκη ο νομός Σερρών.

 

 

Όπως αναφέρει στην επιστολή του το επιμελητήριο, Ο Ν. Σερρών κατέχει το θλιβερό προνόμιο να κατατάσσεται στην τελευταία θέση ως προς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μεταξύ των Νομών της χώρας. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι ο Νομός μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης.

 

Συγκεκριμένα αναφέρονται οι προτάσεις για τις συγκοινωνίες και το οδικό δίκτυο, οι σιδηροδρομικές υποδομές , ενεργειακές συνδέσεις, βιομηχανία, δημοπρατήριο, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ – ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ START- UP ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 

Και το επιμελητήριο καταλήγει ότι προτάσεις αυτές υποβλήθηκαν με σειρά υπομνημάτων τόσο προς την Κυβέρνηση (Υπουργούς, Γενικούς Γραμματείς) όσο και προς άλλους φορείς λήψης αποφάσεων (Περιφέρεια, Αντιπεριφέρεια, Δήμους, Βουλευτές).

 

Και καταλήγει, δεδομένου ότι έργα που προτείναμε είτε δεν έχουν ξεκινήσει καν είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί, ευελπιστούμε ότι οι προτάσεις μας θα ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν από εσάς ως αξιωματική αντιπολίτευση και θα τις εντάξετε στο κυβερνητικό σας σχέδιο, ώστε να υλοποιηθούν οι υποδομές που προτείνουμε.

 

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *