- Διαφήμιση -

Σέρρες: Εθελοντές και πυροσβέστες έσωσαν νεαρό πελαργό στην Νέα Ζίχνη!

Σέρρες: Εθελοντές και πυροσβέστες έσωσαν νεαρό πελαργό στην Νέα Ζίχνη!

Δείτε την ανάρτηση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών για την διάσωση του πρώτου για φέτος πελαργού με την ευχή να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στην φωλιά του πετώντας!

“Ήρθαν στη χώρα μας εδώ και ένα μήνα οι αγαπημένοι μας φτερωτοί φίλοι και άρχισε κ πάλι για μας ο αγώνας για τη σωτηρία αυτων που έχουν την ανάγκη μας !
Έτσι σήμερα το πρωί , μετά από την τηλεφωνική ενημέρωση που είχαμε από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Νέας Ζίχνης για τον τραυματισμένο στο φτερό νεαρό ενήλικο πελαργό, ξεκίνησε και η άμεση κινητοποίηση όλων μας για τη μεταφορά, την παροχή πρώτων βοηθειών και την αποστολή του τραυματισμένου πουλιού στις εγκαταστάσεις της ΔΡΆΣΗΣ για την άγρια ζωή στη Θεσνικη!
Ευχαριστούμε μεσα από την καρδιάς μας τους άνδρες της Πυροσβεστικής Σερρών και Νέας Ζίχνης για την άψογη όπως πάντα συνεργασία τους, τους υπαλλήλους της αποθήκης ΚΤΕΛ Σερρών για το ενδιαφέρον και τη συνδρομή τους να φτάσει σώος ο πελαργός στη Θεσσαλονίκη και φυσικά τα μέλη της Δράσης για την άγρια ζωή που τον παρέλαβαν για τα περαιτέρω!
Εμείς από την πλευρά μας, το μόνο που ευχόμαστε στον πρώτο πελαργό που πέρασε από τα χέρια μας για φέτος, είναι να γειάνει γρήγορα και να μπορέσει να επιστρέψει πετώντας στη φωλιά του που τον περιμένει πίσω στα μέρη μας!!”

Exit mobile version