Επί της οδού Αλεξάνδρου Παναγούλη  μια περήφανη φλαμουριά έχει φουντώσει και ψηλώσει τόσο πολύ που φτάνει πλέον έξω από  τα μπαλκόνια του 5ου ορόφου της οικοδομής.

Το ανησυχητικό είναι ότι ανάμεσα από την πλούσια βλάστηση της περνούν ηλεκτροφόρα καλώδια του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, κάτι που ανησυχεί τους κατοίκους της περιοχής για την πρόκληση κάποιου ατυχήματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  φαίνεται πως η κοπή των κλαδιών δεν είναι απλή περίπτωση καθώς εμπλέκονται διάφοροι φορείς.

Ο Δ/ντης του ΔΕΔΔΗΕ κ. Δημήτρης Πολυμέρης μας εξηγεί την διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις και έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο. Διευκρινίζοντας πως  ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υπεύθυνος μόνο για την κοπή των επίμαχων κλαδιών.

Ενώ από πλευράς του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Γιάννης Τουρτούρας  απαντά πως μετά τον ΔΕΔΔΗΕ είναι η  σειρά του Δήμου  να προχωρήσει στις απαραίτητες παρεμβάσεις και καλεί τους πολίτες να απευθύνονται στην υπηρεσία πρασίνου.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.