- Διαφήμιση -

Σέρρες- ΓΑΤΙΔΗΣ Fresh: Ευχαριστήριο για την συμμετοχή Εθελοντική Αιμοδοσία

Η προσέλευση των Σερραίων στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, που διοργάνωσε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών, η εταιρία «Γατίδης Fresh», η Lions Basketball Academy του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, με την υποστήριξη του Συνδέσμου φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ «Οι Πελαργοί» και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, την Κυριακή 13 Ιουνίου στο Διοικητήριο Σερρών, ήταν ενθαρρυντική και δημιούργησε ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση και καθιέρωση αντίστοιχης εθελοντικής αιμοδοσίας κάθε χρόνο!

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις Σερραίες και τους Σερραίους συμπολίτες μας, τους εργαζόμενους της εταιρίας Γατίδης Fresh, τους φίλους της οικογένειας του Πανσερραϊκού, που προσήλθαν με αγάπη και αφιέρωσαν είκοσι λεπτά από την Κυριακή τους, για να προσφέρουν το μεγάλο δώρο της ζωής.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Κό. Παναγιώτη Σπυρόπουλο για την φιλοξενία αλλά και τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας στο Διοικητήριο Σερρών, τη διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών, Κατερίνα Τζιούρα και την εξειδικευμένη ομάδα της  που διενήργησε άψογα με ιδιαίτερη φροντίδα προς τους αιμοδότες την αιμοδοσία, τις ακαδημίες Μπάσκετ του Πανσερραϊκού για την στήριξη και την παρουσία τους, και τέλος  τα τοπικά μέσα για την κάλυψη της δράσης.

Όσοι συμπολίτες μας δεν κατάφεραν να προσέλθουν, υπενθυμίζουμε ότι οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν μόνο στην παγκόσμια μέρα του εθελοντή αιμοδότη, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών και να συνεισφέρετε, προσφέροντας το μεγαλύτερο δώρο, αυτό της ζωής!

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνα-Μαρία Πλατνάρη 

Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ΓΑΤΙΔΗΣ Fresh

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version