“Όταν έχεις πόλεμο δεν αμφισβητείς τον στρατηγό” επισημαίνει σε δημοσίευσή του ο γνωστός γιατρός Γιάννης Ουβένης, δεν τα βάζεις με τους στρατιώτες, δεν παραπονιέσαι για το όπλο που έχεις , δεν ..δεν….

Ο κος Ουβένης τονίζει ότι αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να σταματήσουν ολοι οι ειδικοί, εκτός των τειχών, να εκφράζουν απόψεις ενώ θα π΄ρεπει να ακούσουμε τη φωνή των νοσοκομειακών γιατρών

Δείτε την δημοσίευση του κου Ουβένη

 

Aγαπητέ πρόεδρε , αυτό που πρέπει να γίνει εδώ και τώρα , είναι να σταματήσουν ολοι οι ειδικοί, εκτός των τειχών , να εκφράζουν απόψεις οι οποίες , ούτε αντικειμενικές είναι , ούτε προέρχονται από γνώση του αντικειμένου.
Πρέπει να βάλουμε όλοι μας ένα χεράκι .
Ας ακούσουμε τη φωνή των ειδικών ( για το Νομό μας ) που δεν είναι άλλη από αυτή των Ιατρών και που εκφράζεται από τον Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Ιατρών του Νομού μας που λέει ..
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Και αν θέλεις μια αλήθεια πρόεδρε , σήμερα στα Σέρρας δεν έχουμε ανάγκη ούτε τον Χαρδαλιά ούτε του Τσιόδρα .
Έχουμε ανάγκη απο άμεση ανασυγκρότηση τις πρωτοβάθμιας περίθαλψης .
Αρκεί να σου πώ οτι το 80% των ασθενών που επισκέπτονται σήμερα και όχι μόνο τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου μπορούν να αντιμετωπισθούν σε πρωτοβάθμιο επίπεδο και οι Ιατροί του Νοσοκομείου να μπορούν να ασχοληθούν με το πραγματικό τους έργο που είναι η νοσηλεία και φροντίδα των νοσηλευμένων.
Τώρα όμως είναι η ώρα τής μάχης.
Όταν έχεις πόλεμο, δεν αμφισβητείς τον στρατηγό,
δεν τα βάζεις με τους στρατιώτες, δεν παραπονιέσαι για το όπλο που έχεις , δεν ..δεν….
αλλά όταν τελειώσει ο πόλεμος χρειαζόμαστε άμεση ανασυγκρότηση του ΕΣΥ που δεν είναι άλλο απο την δημιουργία πρωτοβάθμιας περίθαλψης που τόσο την έχουμε ανάγκη.

 

Βαγγέλης Παπαμιχάλης: “Σταματήστε τους … Διαλύουν το Νοσοκομείο Σερρών…. Βάζουν σε κίνδυνο ζωές..”

 Views: 308