Ληστεία μέρα μεσημέρι σημειώθηκε σήμερα σε φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.

Νεαρός δράστης εισέβαλε στο φαρμακείο της κυρίας Κατερίνας Ευθυμίου και ζήτησε από την υπάλληλο ναρκωτικά χάπια , χωρίς ωστόσο να έχει συνταγή. Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε να του χορηγήσει εκείνος έβγαλε ένα όπλο και την απείλησε λέγοντας μάλιστα ότι και τον ίδιο τον εκβιάζουν.

Ευτυχώς μπήκε πελάτης στο φαρμακείο και όπως φαίνεται ο νεαρός αποχώρησε ήρεμα από το φαρμακείο. Αμέσως στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη.

Για τον νεαρό μίλησε στη εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραϊτη ο αντιδήμαρχος Εμμανουήλ Παππά κύριος Γιώργος Στόικος και αποκάλυψε ότι χρειάζεται άμεση βοήθεια

Το περιστατικό της επίθεσης στο φαρμακείο πάντως κινητοποίησε τους φαρμακοποιούς , οι οποίοι ζητούν τη στήριξη της πολιτείας και της αστυνομίας. Μάλιστα ο πρόεδρος των φαρμακοποιών συμβουλεύει τους συναδέλφους του να μη φέρουν αντίσταση σε παρόμοια περιστατικά

Η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου φαρμακείου πάντως σκέφτεται να λάβει πλέον πιο δραστικά μέτρα για να προφυλάξει την περιουσία της

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα μαντήλι και με την απειλή αεροβόλου όπλου, ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια επιχείρησης στις Σέρρες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αεροβόλο όπλο και το μαντήλι που χρησιμοποίησε.

ΚόσμοςΣέρρες: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την απόπειρα ένοπλης ληστείας στο φαρμακείο

Η πιο σύντομη πτήση του κόσμου που διαρκεί κάτι περισσότερο από ένα λεπτό

Έχει αναρωτηθεί ποτέ πόσο μπορεί να διαρκεί η συντομότερη...

Τσεχία: Η επιδημία κοκκύτη επιταχύνεται- Τρεις θάνατοι