5.8 C
Serres

Σέρρες: Η απάντηση του Δημήτρη Μπαλαξή στον Χρ. Χαϊδευτό για το “Αιδώς Αργείοι”- video

Date:

Απάντηση στον Χρήστο Χαϊδευτό, έδωσε μέσω του Επιλογές ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών

“Δεν ξέρω τι τον έπιασε”, λέει, ο κο; Μπαλαξής και συνεχίζει λέγοντας ότι θεωρεί αστειότητες αυτά που αναφέρει, κουτσομπολίστικα και συνδικαλιστικά θέματα.

Επίσης χαρακτηρίζει ψευδές αυτό που λέει ότι ήταν στα μετόπισθεν. Αναγνωρίζει, την προσφορά των γιατρών του ΕΣΥ και αναφέρει ότι κανείς δεν ξέρει τι “περάσαμε στην εντατική στο πρώτο κύμα”.

“Δεν κοιμόμουν νύχτες”, λέει ο κος Μπαλαξής και τα περιγράφει παραστατικά

Δελτίο τύπου από τον Σύλλογο Ιατρών Ε.Σ.Υ.-Π.Φ.Υ. (Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας) Νομού Σερρών: 

«Με έκπληξη αλλά και έντονο θυμό παρακολουθήσαμε , όπως όλοι οι Σερραίοι , τις δηλώσεις του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝ Νοσοκομείου Σερρών κου Μπαλαξή σχετικά με το πρόβλημα στελέχωσης που ανέκυψε σε ορισμένες Κλινικές του Νοσοκομείου .


O κος Μπαλαξής αντιμετώπισε για άλλη μια φορά το ιατρικό προσωπικό των Κέντρων Υγείας του Νομού Σερρών με απαξιωτικό τρόπο διαβλέποντας σ’ αυτούς μόνο την χρησιμότητα τους ως δεκανίκια και βοηθούς των ιατρών του Νοσοκομείου , όποτε προκύψει η ανάγκη . Η ΠΦΥ , παρούσα στην ανάγκη της πανδημίας , βοήθησε με μετακινήσεις ιατρών από την περιφέρεια προς το Νοσοκομείο , την στιγμή που ιατροί ορισμένων ειδικοτήτων του Νοσοκομείου ( συμπεριλαμβανομένης και της δικής του ειδικότητας ) δεν συμμετείχαν στην μάχη αλλά , μετά από απόφαση γενικής συνέλευσης υπό την καθοδήγησή του, παρέμειναν βολικά στα μετόπισθεν . Τουλάχιστον αυτό όφειλε στοιχειωδώς να αναγνωρίσει . Αλλά μάταια !!

Διέγνωσε επίσης την παρουσία πλεονασματικού προσωπικού στην ΠΦΥ του Νομού . Στο μυαλό του κου Μπαλαξή η ΠΦΥ αποτελεί μια προφανώς δευτερεύουσας σημασίας υπηρεσία του ΕΣΥ που μπορεί βολικά να αποψιλώνεται όποτε αυτό τον βολεύει . Δεν έχει αντιληφθεί ότι η παρούσα δομή της ΠΦΥ του Νομού μας είναι προϊόν των άοκνων προσπαθειών των στελεχών της με την καθοδήγηση της υπεύθυνης για τα Κέντρα Υγείας Υποδιοικήτριας της 4ης ΥΠΕ κας Χατζοπούλου υπό την επίβλεψη Διοικητή κου Τσαλικάκη .

Δεν έχει αντιληφθεί ότι μέσα σε αυτή την δεινή υγειονομική και οικονομική συγκυρία η ΠΦΥ στέκεται όρθια με νύχια και με δόντια . Δεν έχει αντιληφθεί ότι οι εποχές αντιμετώπισης της ΠΦΥ ως Φιλιππινέζας υπηρέτριας έχουν παρέλθει . Η Γενική / Οικογενειακή Ιατρική δεν είναι ελβετικός σουγιάς ή λάστιχο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του Νοσοκομείου Σερρών .

Η Γενική / Οικογενειακή Ιατρική επιτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο σε καιρό πανδημίας , πολυδιάστατο και σημαντικότατο έργο εντός του ΕΣΥ το οποίο δεν μπορεί να διαταραχθεί γιατί έτσι βολεύονται κάποιοι .

Επιτέλους << Αιδώς Αργείοι >> !!!!

ΣέρρεςΣέρρες: Η απάντηση του Δημήτρη Μπαλαξή στον Χρ. Χαϊδευτό για το ...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στον Λαϊλιά

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις του χιονιού καθώς έπεσαν...

Το ΠΑΣΟΚ τιμά την Εθνική Αντίσταση. Η ΝΔ και ο Δήμος Σερρών την αγνοούν ή την σνομπάρουν;

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Σερρών τιμά την Εθνική...

Θεσσαλονίκη: Απολογούνται ο οδηγός και η 19χρονη για τη φονική παράσυρση της 21χρονης – Οι κατηγορίες

Στην Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης απολογούνται, σήμερα, ο 26χρονος οδηγός και...

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα