Κάλεσμα ώστε να δοθεί ένα βροντερό παρών από τους εργαζόμενους στην απεργία της ΓΣΕΕ της Πέμπτης 10 Ιουνίου απευθύνει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών κος Άλκης Απιδόπουλος. 

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ενόψει της πανδημίας θα γίνει συγκέντρωση στις 11 το πρωί μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Σερρών. 

Την ίδια μέρα με την κήρυξη της γενικής απεργίας από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα, απεργεί και ο κόσμος της ενημέρωσης.  Τα σωματεία διαμαρτύρονται για το νόμο Χατζηδάκη και ζητούν από τον υπουργό να πάρει πίσω τα άρθρα που πλήττουν τους εργαζόμενους, καθώς το νομοσχέδιο ουσιαστικά θεσμοθετεί νέα ήθη επί τα χείρω στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας , τις υπερωρίες , τις απολύσεις και τις απεργίες όπως λένε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σερρών μάλιστα τόνισε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που στο σύνολό του, πέρα από κάποια θετικά σημεία, διαλύει κάθε δημοκρατική διαδικασία

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.