Σέρρες: Καταστήματα οπτικών- Έτσι λειτουργούν από σήμερα (video)


Τηρώντας κατά γράμμα τις σχετικές οδηγίες που εξέδωσε ο πανελλήνιος σύλλογος οπτικών εστιάζοντας στα μέτρα προστασίας τα μέλη του συλλόγου ανά τη χώρα άνοιξαν σήμερα τα καταστήματα τους προκειμένου να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό.

 

Στην ανακοίνωση τονίζεται στους οπτικούς να μην αφήνουν τους πελάτες να δοκιμάζουν άσκοπα γυαλιά αλλά να επικεντρώνονται στο προϊόν που χρειάζονται Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη χρήση αντισηπτικού υγρού, τόσο για τους οπτικούς όσο και για τους πελάτες τους.

 

Επίσης πρέπει να τηρείται η οδηγία για την παρουσία αριθμού πελατών ανάλογα με τα τ.μ. του εκάστοτε καταστήματος, χρήση μάσκας-γαντιών. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει καλή απολύμανση των σκελετών. Αυτό θα γίνεται είτε με πλύσιμο στο χέρι, χρησιμοποιώντας σαπούνι και νερό, είτε με συσκευή απολύμανσης σκελετών uv, είτε με αντισηπτικά μαντηλάκια

 Σε τοπικό επίπεδο ο πρόεδρος του συλλόγου οπτικών Στέφανος Παπανίκος τονίζει ότι οι πελάτες των Σερρών είναι ακόμη “μουδιασμένοι” από την όλη κατάσταση ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος για το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *