Σέρρες: Καθαρίζουν μόνοι τους καθηγητές στο ΔΙΠΑΕ Σερρών- video

Σέρρες: Καθαρίζουν μόνοι τους καθηγητές στο ΔΙΠΑΕ Σερρών- video

Καθαρίζουν μόνοι τους οι καθηγητές του ΔΙΠΑΕ Σερρών τις αίθουσες ώστε να μπορέσουν να  πραγματοποιήσουν τα μαθήματα τους οι φοιτητές. Πρόκειται για το Μεταπτυχιακό τμήμα πληροφορικής και ρομποτικής στο CAMP των Σερρών οι οποίοι μετά τις συνεχείς αναβολές της έναρξης του Ακαδημαϊκού έτους ανέλαβαν οι ίδιοι δράση.

Εργαζόμενοι καθαριστές  ξεκίνησαν την καθαριότητα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο  στις Σέρρες, με έξοδα των καθηγητών!   Οι καθαρίστριες εργάζονται πυρετωδώς, βγάζουν τα σκουπίδια και ετοιμάζουν το χώρο για να υποδεχθεί τους φοιτητές τη Δευτέρα! 

Η κάμερα της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ κατέγραψε την εικόνα που έχουν αυτή τη στιγμή αίθουσες του ιδρύματος των Σερρών. 

Πρόκειται για τις αίθουσες πληροφορικής και ρομποτικής  του Μεταπτυχιακού τμήματος   όπου οι καθηγητές ανέλαβαν οι ίδιοι το κόστος της καθαριότητας των δύο αιθουσών  για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οι φοιτητές , όπως δήλωσε στην κάμερα του ΕΠΙΛΟΓΕΣ ο δ/ντης του τμήματος Δημήτρης Βαρσάμης. 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ ΣΕΡΡΩΝ 

Ενώ όλοι ευελπιστούν από την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου να μπορέσουν να λειτουργήσουν κανονικά. Οι εξωτερικοί χώροι έχουν καθαριστεί με συνεργεία, τα χόρτα έχουν κοπεί στην είσοδο και τώρα περιμένουν την πρόσληψη καθαριστριών. Οι  συγκεκριμένες αίθουσες που βλέπουμε πάντως πληρούν όλες τις προδιαγραφές  ώστε να εισέρθουν οι φοιτητές με ασφάλεια, ενώ οι καθηγητές έχουν αναλάβει και τον ρόλο του ελεγκτή  για τα πιστοποιητικά  των 40 περίπου φοιτητών των συγκεκριμένων μεταπτυχιακών τμημάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρσάμη  το πρόβλημα ξεκινάει από την απουσία εκπροσώπου από το camp   των Σερρών στην Διοικούσα Επιτροπή του ΔΙΠΑΕ

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version