Κηδεύτηκε σήμερα σε ηλικία 71 ετών ο πρώην βουλευτής Σερρών, Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

 

O Kωνσταντίνος Χατζηδημητρίου γεννήθηκε το 1949 στο χωριό Δόμιρος του νομού Σερρών.

Σπούδασε νομικές επιστήμες και εργάστηκε ως δικηγόρος.

Διετέλεσε διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Σερρών της ΝΔ, Αχιλλέα Καραμανλή και το 1993 προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη, στην οποία διετέλεσε Γραμματέας της Εκτελεστικής Γραμματείας. Επανήλθε στη ΝΔ και συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά δεν επανεξελέγη.

 

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε με επιστολή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας της ΝΔ Ν. Σερρών.

«Η Δ.Ε.Ε.Π (ΠΡΩΗΝ ΝΟ.Δ.Ε.) της ΝΔ Νομού Σερρών εκφράζει την θλίψη και την βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Κωνσταντίνου Χατζηδημητρίου. Η κοινωνική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του χαρακτηρίστηκε από το ήθος και την ευπρέπεια. Υπηρέτησε την παράταξη με συνέπεια και βαθιά προσήλωση στα δημοκρατικά ιδεώδη. Η απώλεια του κάνει φτωχότερο τον Ν. Σερρών. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Συλληπητήριο μήνυμα απέστειλε και ο πρόεδρος της Βούλης κος Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Ο Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου ανέπτυξε πλούσια δράση στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, και ιδιαίτερα του νομού Σερρών. Υπερασπίστηκε με πάθος και αφοσίωση τις ιδέες του κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας. Στους οικείους απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια».


 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Κώστα Καραμανλή για τον θάνατο του Κώστα Χατζηδημητρίου

Σήμερα αποχαιρετάμε με θλίψη τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου. Υπηρέτησε με αξιοπρέπεια τη χώρα του και τον τόπο του, ως βουλευτής του Νόμου Σερρών, αλλά και την δικαιοσύνη, ως καταξιωμένος δικηγόρος. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του για τη μεγάλη αυτή απώλεια., ανέφερε στο facebook ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κος Κώστας Καραμανλής

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.