Σέρρες: Κίνδυνος από τα ασανσέρ στην Πανεπιστημιούπολη – Λειτουργούν χωρίς συντηρητή (video)

Με κίνδυνο ατυχήματος λειτουργούν περισσότερα από 30 ασανσέρ στο διεθνές πανεπιστήμιο εκ των οποίων 13 είναι των Σερρών, αφού δεν έχει γίνει η καθιερωμένη συντήρηση από το συντηρητή, κάτι που είναι παράνομο.

 

Πρόκειται για ένα από τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί η νέα απόφαση για τη σύνθεση της νέας διοικούσας επιτροπής. Όπως εξηγεί ο κος Χασάπης , καθηγητής του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών , δεν υπάρχει σύμβαση αυτή τη στιγμή για τη συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο ποιος θα προωθεί τα ζητήματα καθημερινής λειτουργίας στη διοικούσα. Έτσι αυτή τη στιγμή δεν έχει ανανεωθεί η σύμβαση για τη συντήρηση του πρασίνου, γεγονός σημαντικό αφού αναμένεται να οργιάσει η βλάστηση το επόμενο διάστημα. Επίσης στον αέρα είναι η φύλαξη του ιδρύματος των Σερρών καθώς και η προμήθεια πετρελαίου τις προσεχείς μέρες.

Με ανοιχτή επιστολή ο κος Χασάπης και οι 7 πρόεδροι των Τμημάτων του ΔΙΠΑΕ με έδρα την Πανεπιστημιούπολη Σερρών εκθέτουν αυτά τα ζητήματα αφού ο κόμβος της Πανεπιστημιούπολης Σερρών που αντιπροσωπεύει περίπου το ένα πέμπτο του ΔΙΠΑΕ δεν εκπροσωπείται. Στην επιστολή εκφράζεται η αγωνία τόσο των

Βέβαια ο κος Χασάπης διαπιστώνει απάθεια από πλευράς των αρμόδιων φορέων, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά μάλλον δεν έχουν συνειδοτοποιήσει περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Ο μόνος που επικοινώνησε μαζί του ήταν ο δήμαρχος Σερρών , ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει επιστολή προς την υπουργό παιδείας.
 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *