Ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και Στολτίδης Λεωνίδας , για το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος του Δήμου Αμφίπολης.

Σύμφωνα με τους βουλευτές η επικείμενη παύση λειτουργίας του καταστήματος έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς αποτελεί το μοναδικό τραπεζικό υποκατάστημα εντός της επικράτειας του Δήμου Αμφίπολης, ενώ η παύση λειτουργίας του θα δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής, τόσο στους μόνιμους όσο και σε επισκέπτες προκαλώντας μεγάλη πρόσθετη ταλαιπωρία και κόστος για τις καθημερινές συναλλαγές. Επιπλέον, σοβαρά προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι συνταξιούχοι, οι οποίοι ούτε είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, ούτε αντέχουν το κόστος των συχνών μετακινήσεων σε άλλες πόλεις.

«Με βάση τα παραπάνω Ερωτώνται οι κ. υπουργοί, τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση, ώστε να μην σταματήσει η λειτουργία του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος του Δήμου Αμφίπολης και να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτήν.» καταλήγουν οι βουλευτές. 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 104