Σέρρες: Κρούσμα κορωνοϊού στο ΔΙΠΑΕ Σερρών- video

Με μήνυμα στα κινητά τους ενημερώθηκαν οι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Σερρών για την εμφάνιση κρούσματος κορωνοϊού σε φοιτητή του Γ εξαμήνου το οποίο παρακολούθησε μαθήματα την Δευτέρα στο αμφιθέατρο ΣΔΟ

Η Υπεύθυνη του τμήματος Υγειονομικής Περίθαλψης του ΔΙΠΑΕ κ. Ευαγγελία Δράκου περιγράφει το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του ΔΙΠΑΕ :

 Οι εμβολιασμένοι φοιτητές και το  προσωπικό που παρακολούθησαν τα συγκεκριμένα μαθήματα θα πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους για δύο (2) εβδομάδες . Εάν αισθανθούν αδιάθετοι θα πρέπει να κάνουν άμεσα rapid test .Ενώ  οι ανεμβολίαστοι φοιτητές/ και προσωπικό μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα δέκα (10) ημερών .

 Το αμφιθέατρο ΣΔΟ θα παραμείνει κλειστό έως όταν απολυμανθεί. Η απολύμανση θα γίνει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το πρωί. Σύμφωνα με την κ. Δράκου για να γίνει ολική αναστολή μαθημάτων  θα πρέπει  ο αριθμός κρουσμάτων να είναι αυξημένος.

Οι οδηγίες που δόθηκαν

Ενημερώνονται οι φοιτητές , φοιτήτριες , μέλη ΔΕΠ και λοιπό προσωπικό ότι έχει προκύψει κρούσμα Covid σε άτομο του Γ’ εξαμήνου σπουδών.

Τύπος συγκεκριμένο άτομο παρακολούθησε μαθήματα μόνο Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στο αμφιθέατρο ΣΔΟ , ώρες 11:00-12:45 και 15:00-17:00.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και του ΔΙΠΑΕ :

1. Το αμφιθέατρο ΣΔΟ θα παραμείνει κλειστό έως όταν απολυμανθει. Η απολύμανση θα γίνει την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το πρωί.

2. Οι εμβολιασμένοι φοιτητές/φοιτήτριες , προσωπικό που παρακολούθησαν τα συγκεκριμένα μαθήματα θα πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους για δύο (2) εβδομάδες . Εάν αισθανθούν αδιάθετοι θα πρέπει να κάνουν άμεσα rapid test .

3. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές/φοιτήτριες, προσωπικό μπαίνουν υποχρεωτικά σε καραντίνα δέκα (10) ημερών .

Σ περίπτωση νεότερων πληροφοριών θα υπάρξει νέα ανακοίνωση .

Ο υπεύθυνος COVID του τμήματος Δημήτρης Κύδρος Αναπληρωτής καθηγητής.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version