Σέρρες: Λιγότερα τα διαθέσιμα διαμερίσματα, ακριβότερα τα ενοίκια(video)Μεγάλη μείωση των διαθέσιμων διαμερισμάτων προς ενοικίαση παρατηρείται τους τελευταίους μήνες, στην πόλη των Σερρών όπως υποστηρίζει με δηλώσεις του, στην Τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ o ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου Γιάννης Δήμου.

 

«Ενώ είχαμε πληθώρα μικρών διαμερισμάτων προς ενοικίαση για τους πρωτοετείς φοιτητές, φέτος υπάρχει μια μείωση της τάξεως του 40 με 50%. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε λιγότερα ακίνητα διαθέσιμα προς ενοικίαση με αποτέλεσμα να παρατηρείται μια σημαντική αύξηση στις τιμές των συγκεκριμένων διαμερισμάτων από 20 έως 60 ευρώ ανά κατηγορία
διαμερισμάτων».

Ο Γιάννης Δήμου κάνει λόγο για αναστροφή του κλίματος στο χώρο της ενοικίασης από τον περασμένο Απρίλιο «Ξεκίνησε από τους Σερραίους εργαζόμενους ή ζευγάρια, τα οποία βγήκαν στην αναζήτηση στέγης. Έχουν ενοικιαστεί ένας μεγάλος αριθμός των διαμερισμάτων και δη αυτά, τα οποία έχουν δική τους θέρμανση με αποτέλεσμα ο αριθμός των διαμερισμάτων σήμερα που μιλάμε, 10 ημέρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των βάσεων να είναι κατά 40% λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα του Αυγούστου» αναφέρει ο κύριος Δήμου.

 


 

 

Views: 7

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *