Σέρρες: “Μαϊμού” υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ άρπαξαν 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο στην Πεντάπολη (video)

"Μαϊμού" υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ άρπαξαν 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο στην Πεντάπολη

Προσποιήθηκαν ότι είναι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ και απέσπασαν από ηλικιωμένο 3.000 ευρώ με το πρόσχημα βλάβης στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού του.

Η απάτη σημειώθηκε στην Πεντάπολη του Δήμου Εμμανουήλ Παππά. Οι απατεώνες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ισχυρίστηκαν ότι είναι υπάλληλοι της παραπάνω υπηρεσίας και στη συνέχεια  προφασιζόμενοι ότι υπάρχει ηλεκτρολογική βλάβη που χρειάζεται να επισκευαστεί, κατάφερε να της αποσπάσει το χρηματικό ποσό για δήθεν επιδιόρθωση της βλάβης.

Σύμφωνα, με πληροφορίες μετά τη δράση των δραστών ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους απατεώνες κοντά στην Παλαιοκώμη και ακολούθησε καταδίωξη ωστόσο κατάφεραν να διαφύγουν. Ο πρόεδρος της Πεντάπολης καλεί τους κατοίκους του χωριού να είναι προσεκτικοί και να μην ανοίγουν τις  πόρτες των σπιτιών τους σε αγνώστους.

Για την καλύτερη ασφάλεια της περιοχή, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗ Εμμανουήλ Παππά, Δημήτρης Μίλτσιος θα εισηγηθεί να τοποθετηθούν κάμερες στις κεντρικές εισόδους του χωριού, ένα βέβαια είναι εφικτό λόγω των προσωπικών δεδομένων.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Εμμανουήλ Παππά σχηματίστηκε δικογραφία

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version