Σέρρες: Με επιτυχία η ημερίδα του Συλλόγου Ασφαλιστών Διαμεσολαβητών(video)


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της εκπαιδευτικής ημερίδας του Συλλόγου Ασφαλιστών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Hμέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

 

Οι ομιλητές επικεντρώθηκαν σε θέματα που άπτονται της επαγγελματικής ανέλιξης των επαγγελματιών του κλάδου με την πρόεδρο του Συλλόγου Ασφαλιστών Διαμεσολαβητών Εύα Πιένκος Ματάκου να αναφέρεται στη σημαντικότητα της ημερίδας τονίζοντας πως οι επαγγελματίες του κλάδου πρέπει να επιμορφώνονται και να προσαρμόζονται στα δεδομένα της εποχής, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως τέτοιου είδους διοργανώσεις θα δυναμώσουν τους επαγγελματίες ,τον σύλλογο και κατ’ επέκταση την εικόνα της ιδιωτικής ασφάλισης στην κοινωνία.

 

Οι συμμετέχοντες στην εσπερίδα αναφέρθηκαν στα οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης στους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αναφορικά με τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις και τις αστικές ευθύνες. 

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Πίστη Γεώργιος Καρυώτης αναφέρθηκε στην ιδιωτική σύνταξη και τι ισχύει σήμερα

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *